Velkommen

Velkommen på min side om Jesu Krsiti Kirke av Sista Dagers Hellige. Denne siden er IKKE kirkens offisiell side og skulle ikke tas som en heller. Alt vad jeg skriver her er kun mine egne tanker og til og med i SDH kirken der kan være andre tanker en mine.
Jeg beklager på skrivefeil og språk feil... nei jeg er ikke amerikaner... men ja jeg er en medlemm av JKKSDH.

http://www.youtube.com/watch?v=7qBEYhx1o1A

keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Kanon, åpenbaringer, Kirken på Jesu tid

En viktig ting å førstå om SDH Kirken er at våres kanon er ikke fastslått men vi tror at Gud har ikke åpenbart alt ennå til oss, men han kommer til å åpenbare mage viktige ting ennå. Istedet mange andre kirkesamfunner tror at Bibelen er alt, og at åpenbaringer og informasjon sluttet i og med den. Siste versset i Bibelen betyr at man kan ikke skrive noen tillegg i Johannes åpenbaring. Den betyr ikke at Guds ord slutter ved Johannes åpenbaringer. En lignende settning er også på enden av en av Gamla Testamentets bøker. Det var en vane for å hindre andre å forandre den som hadde blitt skrevet. Johannes åpenbaring skulle egantlig stå først i Ny Testamente om en tenker på tidsmessig.
Hvorfor skulle Gud som bestandig hadde fortalt hans vilje til mennesker gjennon profettene i den Gamle Testamenten plutselig slutte å snakke med mennesker? Er det muligt at Gud har snakket til menneskene flere ganger, men menneskene har ikke vært villige til å høre?

Er det mulig at Joseph Smith er en Guds profet og gjenopprettet den samme kirken Jeesus Krsitus organiserte da Han var på jord? Er det mulig at Joseph Smith virkelig så Gud og Jesus?

Var det en kirke som Jesus Krsitus oprettet på gjorden, trengte det gjenoppretting?
Der er flere vers i Bibelen som forteller om kirken som Jesus oprettet og om embedene i kirken hans; 1Tim. Her er noen saker som vi vet fra Bibelen, at Jesus gjorde med apostolene sine, saker, som ikke er kjent i kirkene idag:
De gikk i Templet Mark 11:17, Matt.21:13..,Matt 14:23 Matt 24:1.
De døpte for de døde 1 Kor 15:12-29.
Dåp fra de som har myndighet AGj 9:12-18.
De måtte til dypt vann for å døpe noen AGj 8:38-39.
Guds befalinger skulle følges Mark 7:6-13.
Sameige AGj. 5:32-37.
At Jesus og Gud var to personer AGj 7:54-58.
Det Melkesedeske prestedommet 1 Moos 14:18,19 Ps 110:4, Hebr 1:5,5:1-6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti